tintinqb

Alla inlägg under december 2011

Av Jonna Sunvisson - 29 december 2011 22:52

Jag skulle vilja säga ett par ord om min blogg.


Min blogg kanske inte är den populäraste. Men jag gillar den. Många ryttare har en häst blogg. Men jag vill skriva om mitt LIV som ryttare. Att jag har mycket att gör i skolan så jag skriver om det, Jag sriver även om jag har gjort något roligt så att ni ska ha något att tycka var roligt så att ni vill fortsätta att läsa. Jag vill ju skriva så mycket som de andra som nellie och vibymuppen. Men jag hinner inte. Jag skulle kinna göra allt för er men jag kan inte.


Med de här orden vill jag bara att ni ska veta att jag älskar er som läser min blogg och jag vill att ni ska fortsätta med det. Jag vill även att ni ska försöka rekomendera denna blogg. Hade bra och ses i morron!!!!!!!!


( Vill inte lägga upp någon bild i detta inlägg för att jag vill att ni ska förstå inne börden!! ) :)

 

 



Av Jonna Sunvisson - 29 december 2011 18:13

Heej nu ska jag blogga jätte mycket!!


Så jag kan vell skriva lite om dagen.


         På morgonen efter vi hade vaknat så åt vi frukost. Sen åkte papporna och hämta en pulka sm man har efter skotern. Efter det så åker vi till et stuga som hette grillkåtan. En mysig stuga där mankan grilla lite. Sedan fortsatte vi oss hem. Men sen la sig alla och tog det lungt. :)


   

Av Jonna Sunvisson - 29 december 2011 18:06

Heej www.vibymuppen.blogg.se har veckans blogg som jag är med på!!

 Jag tycker att mina läsare också kan vara med. Men jag skulle vilja säga också att när jag skulle välja ut den som skrev bäst om en häst man älskade. Så var det väldigt svårt att välja. Båda är ju mina kompisar men jag fick faktiskt göra så att jag valde den som hade skrivet mest och intresserat. Men tyvär blev det ju inte Lea. Men hon var bra hon också! Grattis till båda två.! :)


  på kålmorden 

    

Av Jonna Sunvisson - 29 december 2011 17:38

Hej på er! Det har inte varit så himmla bra upptadering!! Men har haft fullt upp. Men nu tänkte jag ha veckans blogg Den som vinner får gäst blogga och en länk!!! Man får även länka sin egen blogg hur mycket man vill!!!!!! Jag lottar ut vinnaren på söndag!!!!!! <33

Av Jonna Sunvisson - 28 december 2011 10:13

Vinnaren på att skriva hur mycket man älskar sin häst blev vibymuppen. Hon skrev jätte fint om sin häst!!!! Grattis. Du har vunnit en häst borste. ( kan lämna borsten när vi ses.) som sakt bloggen heter http://vibymuppen.blogg.se ;)Ett stort grattis.

Av Jonna Sunvisson - 27 december 2011 16:16

Heej läste på facebook att de kanske ska ändra reglerna!!!! Då kan jag rida med mitt snygga schabrak!!!

Är jätte glad just nu!! :)


Men jag skulle ju skriva efter jag hade åkt skoter men när vi kom hem så var det matlagning som gällde. Men vi åkte inte så långtför att det var så mullet och det hade vi rätt i! Efter två minuter när vi kom hem såg man inte fjällen längre!Alldeles nyss vardet snö storm. Men hörde att det blåser ström hemma också! Men jag hoppas att vi kan basta  lite sen så vi får upp värmen.

    

En sak till var det. Kanske på ny år ska vi hra en bad tunna. Men är fortarnade inte säkert.



Jag skickar med lite gammla bilder!


  Min hamster mintia!!!   Söta TinTin        www.thalinda.se Linda hoppar mini Joel

    

Av Jonna Sunvisson - 27 december 2011 09:31

Tjaba tjejs hallå. Snart ska vi äta frukost men jag hinner nog ett inlägg till!!! Sen ska vi nog åka skoter. Men bloggar mer senare. Hade bra!!

Av Jonna Sunvisson - 26 december 2011 17:06

Heej nu är det bara 40 mil kvar tills vi är framme!! Så ungefär 5 timmar och 37 min är vi framme. Ska bli sjukt kul men nu ska jag titta på en film här på datorn. SES


Ps: Glömm inte att vara med på tävlingen!!



Fråga mig

20 besvarade frågor

Presentation


Heej mitt namn är Jonna. Jag har två ponnysar som heter Quite Bright och Vallas Joel. Om ni vill följa oss igenom våra motgångar och våra framgångar fortsätt följ min blogg då!! :)

Omröstning

Vad ska jag blogga mer om??
 Outfits
 TinTin
 Joel
 hoppning
 tävlingar
 dressyr
 rekomendationer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

gästbok

Jonna Sunvisson

 

Dagens Bild

    


Ovido - Quiz & Flashcards